Επιστρέφει ο ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος»

Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζουν έμπρακτα τον ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος», ο οποίος επανέρχεται και τελεί υπό την αιγίδα τους.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του Νομού Τρικάλων και έχει αρωγό τον Δήμο Τρικκαίων με τους διοργανωτές να αφιερώνουν τον συγκεκριμένο 13ο ημιμαραθώνιο ενάντια στις γυναικοκτονίες.

Ο 3ος κατά σειρά συμμετοχών ημιμαραθώνιος στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου μετά από 2 χρόνια απουσίας εξαιτίας του covid-19.

Μέλη του Δ Σ. του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Οι Δημήτρης Μουχάκης (Πρόεδρος), Νίκος Οικονομίδης (Μέλος ΔΣ), Χρήστος Λίπας (Ταμίας) και Βύρων Γιοντζής (Γενικός Αρχηγός) ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την προετοιμασία του ημιμαραθωνίου, ζητώντας συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής κατά της Βίας εναντίον των Γυναικών, του Δήμου Τρικκαίων, για ανάληψη κοινών δράσεων με αφορμή τον αγώνα.

Φέτος θα διεξαχθεί παραλλήλως μόνο ο αγώνας των 10 χλμ., καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα προς το παρόν αποτρέπουν τον αγώνα για παιδιά.