Επεισοδιακή αστυνομική επιχείρηση στην Λάρισα με συλλήψεις και τραυματισμούς

Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτιρίου, που τελούσε υπό κατάληψη επί της οδού Τζαβέλλα 52 στην Λάρισα, ιδιοκτησίας του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

Στην  αστυνομική επιχείρηση, η οποία σχεδιάστηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, συμμετείχαν Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, της ΟΠΚΕ Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας και των Διμοιριών Υποστήριξης Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα 7 Έλληνες και Αλλοδαπός και σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που χειρίζεται προανακριτικά την υπόθεση.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν 2 Αστυνομικοί.

Το κτίριο παραδόθηκε στην διοίκηση του Γηροκομείου, ενώ συνεργεία εκτελούν εργασίες ανακατασκευής.

Σε ανάρτησή του με αφορμή την εκκένωση της κατάληψης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε πως «άβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με τη Δημοκρατία μας.

Η ΕΛΑΣ σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτήριο που επί επτά χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ; http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=113821&Itemid=2904&lang=