Εντός και εκτός Νομού Τρικάλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης ζητώντας νίκη της Ν.Δ.

Με Τρικαλινούς που διαμένουν στην περιοχή των Φαρσάλων, συναντήθηκε ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

«Ήρθα να συναντήσω πολλούς και καλούς φίλους. Ήρθα να μεταφέρω το μήνυμα της νίκης, στις προσεχείς Εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σας καλώ να στηρίξετε την παράταξη της Ν.Δ. Να στηρίξετε την παράταξη του μέτρου και της ευθύνης. Να στηρίξετε την παράταξη των μεγάλων επιλογών. Να στηρίξετε τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, που κρατάει σταθερά το τιμόνι της χώρας.

Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφος σας. Οι ορεινές πατρίδες, ξέρουν από πρώτο χέρι, την προσφορά μου», τόνισε στην ομιλία μεταξύ άλλων, ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ.

Ο κ. Βλαχογιάννης, περιόδευσε και στην λαϊκή αγορά των Τρικάλων όπου συνομίλησε με πωλητές, παραγωγούς και πολίτες.

Γνώστης όσο λίγοι ο Ηλίας Βλαχογιάννης των προβλημάτων που απασχολούν τους παραγωγούς και τους πωλητές, λόγω και των ιδιαίτερων σχέσεων μαζί τους από τότε που ήταν Νομάρχης, συνομίλησε σε καλό κλίμα μαζί τους και τους ζήτησε στήριξη στην Ν.Δ., «για να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα και να πάμε σταθερά μπροστά. Να είστε σίγουροι ότι η Ν.Δ. και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και εγώ προσωπικά, θα κάνουμε τα καλύτερα για τον κόσμο της παραγωγής και της αγοράς. Είμαστε η σίγουρη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την ανάπτυξη», τόνισε ο κ. Βλαχογιάννης.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, σε Θεόπετρα, Περιστέρα, Σαρακίνα, Αγία Παρασκευή, Κρύα Βρύση, Διάβα και Βυτουμά στο πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες, βρέθηκε σε θερμή υποδοχή κατοίκων και πολιτικών του φίλων.

«Ζητώ την ψήφο σας, ζητώ την εμπιστοσύνη σας, ζητώ τη στήριξη σας. Τα έργα που έγιναν επί των ημερών μου στην περιοχή σας, μιλάνε μόνα τους. Με την Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της χώρας μας.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας και είμαι βέβαιος ότι με την ψήφος σας στις 21 Μαΐου, θα πάμε σταθερά μπροστά», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βλαχογιάννης.

Εντωμεταξύ στο Παλαιομονάστηρο, ο κ. Βλαχογιάννης, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. και δική του διαδρομή στα κοινά.

«Η παράταξη της Ν.Δ. και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα καλύτερο αύριο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Μην δίνετε πίστη σε όσα προεκλογικά τάζει η Αντιπολίτευση και ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουν ότι θα είναι δεύτεροι και τάζουν τα πάντα εκ του ασφαλούς. Τα ίδια έλεγαν και το 2015 με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μας φόρτωσαν ένα 3ο αχρείαστο μνημόνιο.

Εμένα με ξέρετε πολύ καλά, όλοι σας. Εργάστηκα με ευσυνειδησία για τον τόπο μας ,με μετρήσιμο και ορατό έργο. Δώστε μου την δύναμη, να είμαι και πάλι η δική σας φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σήμερα Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ, ο κ. Βλαχογιάννης θα περιοδεύσει στην Οιχαλία.

Ταυτόχρονα, ο Υποψήφιος Βουλευτής, έδωσε στην δημοσιότητα τα 2 πρώτα του προεκλογικά spots όπου μιλούν για τον κ. Βλαχογιάννη, ο Υπουργός Μάκης Βορίδης και ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

https://www.youtube.com/watch?v=VB2ELkFiMvY

https://www.youtube.com/watch?v=aLqjxQLGsGs