Ενημερωτική επιστημονική συνάντηση για την γονιμότητα στο «Μουσείο Τσιτσάνη»

Ενημερωτική επιστημονική συνάντηση με θέμα «Στον καιρό της γονιμότητας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στο «Μουσείο Τσιτσάνη», από το Τμήμα Θεσσαλίας της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Πρόκειται για συνάντηση που θα δώσει την ευκαιρία στους Θεσσαλούς Ιατρούς να έρθουν σε επαφή με τους συναδέλφους τους, της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να συνομιλήσουν για θέματα που αφορούν την αναπαραγωγική υγεία ενσωματώνοντας στην συζήτηση και όσους την παρακολουθήσουν από την τοπική κοινωνία.

Ενδεικτικά θα συζητηθούν η αναπαραγωγική αυτονομία της σύγχρονης γυναίκας, η αγωγή υγείας και η αναπαραγωγή στην εκπαίδευση, οι νέες μορφές οικογένειας, το νέο θεσμικό πλαίσιο στην εξωσωματική γονιμοποίηση με τις αλλαγές στα όρια ηλικίας και άλλα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα ή απασχολούν τα ζευγάρια τη εποχή που διανύουμε.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γεώργιος Πέτρου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Ευγένιος Κουμαντάκης και η πρώην Βουλευτής Βάσω Αλεξανδρίδου.