Ένα άλλο εμφιαλωμένο νερό από την καλύτερη μονάδα εμφιάλωσης νερού στην Βόρεια Ελλάδα

Από τις αδάμαστες κορυφές του μαγευτικού όρους Πάικο και το μεγαλύτερο καστανόδασος της Ελλάδας ξεκινάει το συναρπαστικό ταξίδι του το κρυστάλλινο νερό ανώτερης ποιότητας «Νερά Μακεδονίας» των ολόδροσων πηγών «Βαλεράτσι- Γαρδηνία».

Στην διαδρομή τους τα «Νερά Μακεδονίας», διασχίζουν το πανέμορφο παρθένο δάσος γεμάτο οξιές, καστανιές και κέδρους για να καταλήξουν στα υδάτινα στήθη και την πανέμορφη κοιλάδα του Αξιού, τον 2ο μεγαλύτερο ποταμό των Βαλκανίων και τον βασικό υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής, όπου χτυπά η «καρδιά» της Μακεδονικής γης.  Αυτόν που ο Όμηρος αποκαλεί «βαθυδίνην και ευρυρρέοντα», δηλαδή αυτόν που είναι βαθύς, με δίνες και ευρεία κοίτη.

Στην ιστορική  περιοχή της Μακεδονίας, στην Αξιούπολη στον Νομό Κιλκίς, στις παρυφές του όρους Πάικο,  και σε ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 14.000 τ.μ εδρεύει το πρότυπο υπερσύγχρονο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού, εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς συστήματα και μονάδες κάθετης παραγωγής.

Το εργοστάσιο αποτελεί σήμερα την καλύτερη μονάδα εμφιάλωσης νερού στην Βόρεια Ελλάδα. Ενσωματώνει την αιχμή της τεχνολογίας παγκοσμίως με έμφαση στην χαμηλή περιβαλλοντική όχληση.

Τηρούνται  αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και διεθνή πρωτόκολλα διαχείρισης σε πλήρη συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία. 

Υπάρχει μέριμνα για το περιβαλλοντικό  αποτύπωμα, για την συνεχή  βελτίωση των τεχνολογικών  υποδομών με στόχο την διασφάλιση της ήπιας, αειφόρου ανάπτυξης της περιοχής, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού και την εξασφάλιση άριστων εργασιακών συνθηκών.

Με βασικά χαρακτηριστικά την ισορροπημένη σκληρότητα (143mgLT) και την πολλή χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (1.1 mg/LT), κατέχει μία υψηλή θέση στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Η ισορροπημένη σκληρότητα αποτελεί ένδειξη ότι το νερό έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και είναι ιδανικό για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο, λόγω της πολύ χαμηλής του περιεκτικότητας.

Με βαθμό αλκαλίωσης Na< 20%, κατατάσσεται σε νερό εξαιρετικής ποιότητας.

Η χαμηλή περιεκτικότητα σε αζωτούχες ενώσεις (NO3–, NO2–, NH4+ κλπ.) υποδηλώνει ότι προέρχεται από παρθένους υδροφόρους ορίζοντες, απαλλαγμένους από ανθρωπογενείς ρυπάνσεις.

Αποκλειστικός διανομέας για τα Τρίκαλα :

Ευάγγελος Δημ. Σαμαράς

Αναστασίου Μαγγίνα 12 – Κόκκινος Πύργος

Τηλ. 2431025519 και 6945996890.