«Έκλεψε» από την λάμψη της

Από τους πρώτους που έσπευσαν με μήνυμα να συγχαρούν την Φένια Τζέλη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Μπορεί να «έκλεψε» λίγο από την λάμψη από την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια του Τάε-Κβο-Ντό Φένιας Τζέλη στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που την χαρακτήρισε «Μέσι του γυναικείου Ταε-Κβο-Ντο» πριν  αναχωρήσει η Αθλήτρια για την Αργεντινή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, αλλά ήταν και από τους πρώτους που έσπευσαν να την συγχαρούν για το χάλκινο μετάλλιο.

«Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο γρήγορα! Η Φένια Τζέλη αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά μαζί με το μεράκι, η σωστή καθοδήγηση και το ταλέντο, ο επαγγελματισμός μαζί με τη διάθεση για επιτυχία, είναι «εργαλεία» για επιβράβευση. Αλλά δεν είναι τα μοναδικά. Η ψυχή της πρωταθλήτριας, που πολλές φορές έχουμε βραβεύσει στον Δήμο Τρικκαίων, είναι αυτή που κάνει, μια απλή αγάπη, να μετουσιώνεται σε μια τόσο υψηλή διάκριση. Το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα Νέων, σε ένα τόσο δύσκολο άθλημα, όπως το τάε κβο ντο, φέρνει από το μακρινό Μπουένος Άιρες, στο Μεγαλοχώρι, στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα της πίστης στους στόχους μας. Συγχαρητήρια θερμά Φανή, σε σένα, στον προπονητή σου, στο επιτελείο της ομάδας σου, στην οικογένειά σου, για τη χρόνια υποστήριξη.
Σε περιμένουμε με χαρά στην πόλη των πρωταθλητών!», το μήνυμα του Δημάρχου Τρικκαίων για την ιστορική επιτυχία της Τρικαλινής Αθλήτριας που έφερε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους συγκεκριμένους Αγώνες στο άθλημα του Ταε-Κβο-Ντο.