«Έκατσε» αυτή την φορά η μπίλια για την Προεδρία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες όπου κυριάρχησε η … «γαλαζοπράσινη» συνεργασία. https://n-takosnews.gr/2019/09/09/aytodynami-galazoprasini-synergasia-sto-ergatiko-kentro-trikalon/

Αυτή η συνεργασία, οδήγησε στην …επαναφορά του νυν Δημοτικού Συμβούλου Τρικάλων Γιάννη Οικονόμου για την Προεδρεία του Εργατικού Κέντρου που είχε προταθεί παλιότερα από τους «γαλάζιους» και δεν είχε ευδοκιμήσει, όπου θα έχει ως Αντιπρόεδρο τον Γιώργο Κόσσυφα, Γ. Γραμματέα τον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο και Ταμία την Μάνη Γιαννοτάκη.

Τις υπόλοιπες θέσεις καταλαμβάνουν οι Αν. Γραμματέας ο Θωμάς Χαχάμης, Αν. Ταμίας ο Αθανάσιος Μαράβας,  Γραμματέας Οργανωτικού ο Θέμης Μπούγλας, Έφορος ο Γιώργος Ανδριόπουλος και Ειδικός Γραμματέας ο Αναστάσιος Σκυλοδήμος.

Το Δ.Σ. συμπληρώνουν ως Μέλη οι Δημήτριος Αρμάγος, Γιώργος Λιατίφης,  Κωνσταντινιά Πάππη και Πέτρος Τσίγκας.

Με τον τρόπο αυτό, μπαίνει τέλος στην πολυετή …ακυβερνησία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων που με το «καλημέρα» θα κληθεί να διαχειριστεί και μια απεργία που ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες  κατά Κυβερνητικού Πολυνομοσχεδίου.