Εισέβαλε σε Σχολείο με …μαχαίρι

Συνελήφθη στον Βόλο από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, 42χρονη Αλβανίδα, μητέρα 2 παιδιών και διαζευγμένη.

Είχε προηγηθεί καταγγελία, ότι η δράστιδα, έφερε μαχαίρι στην κατοχή της και εισήλθε εντός του 8ου Γυμνασίου Βόλου αφού είχε εναποθέσει το μαχαίρι στην τσάντα της, εξυβρίζοντας και απειλώντας τόσο τους μαθητές όσο και τους καθηγητές, διαταράσσοντας παράλληλα την λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών, η δράστιδα ακινητοποιήθηκε, ενώ στην τσάντα της βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι.

Η συλληφθείσα, εξετάστηκε από Ιατρούς της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου και κρίθηκε ότι δεν χρήζει περιορισμού στην Κλινική.

Μετά την εξέλιξη αυτή αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή Εισαγγελέα και σε βάρος της έχει σχηματίσει δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και για απειλή.

Η 42χρονη φέρεται να ισχυρίζεται ότι είχε επάνω της μαχαίρι για λόγους αυτοπροστασίας και υποστήριξε ότι παρέα μαθητών την κορόιδευε και την χλεύαζε όταν περνούσε από το σχολείο και μπήκε στην σχολική μονάδα για να ενημερωθεί τα στοιχεία των μαθητών και να καταθέσει εναντίον τους μήνυση.