Είμαι υπερήφανος που συνετέλεσα στην μεγάλη Εθνική προσπάθεια της περιόδου 2019- 2023

Στην πρώτη γραμμή ο Κώστας Σκρέκας και στην παρουσίαση του Κυβερνητικού Προγράμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παρευρέθηκε στην παρουσίαση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Ν.Δ. από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε τους 5 κεντρικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ.

Αμέσως μετά το τέλος της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης, ο κ. Σκρέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί τα τελευταία 4 χρόνια την Ελλάδα στην προκοπή και την ανάπτυξη, με δικαιοσύνη για όλους.

Η δουλειά που έχουμε κάνει στην Κυβέρνηση, έκανε δυνατή την εκπόνηση ενός φιλόδοξου, αλλά και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος για την επόμενη 4ετία.

Είμαι υπερήφανος που συνετέλεσα στην μεγάλη Εθνική προσπάθεια της περιόδου 2019- 2023.

Με την στήριξη των Πολιτών, προχωρούμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά και την επόμενη 4ετία με Κυβέρνηση Ν.Δ. και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την νίκη»

Μία μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά περίμενε τον Υπουργό και στα χωριά των Χασίων όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας.

Ο κ. Σκρέκας, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους της Οξύνειας, του Κακοπλευρίου, των Σταγιάδων και της Αγναντιάς για την υποδοχή, συζήτησε μαζί τους για όσα έγιναν αυτά τα 4 περίπου χρόνια από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη «η οποία κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία πρωτόγνωρες κρίσεις» όπως επισήμανε ο Υπουργός αλλά και για αυτά που έπονται εφόσον εμπιστευτούν και ψηφίσουν την Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές.

Ειδικά, στην περιοχή για την οποία μετά την έναρξη των εργασιών για το βόρειο τμήμα του Ε65 (με ενέργειες και του κ. Σκρέκα ο οποίος ως συναρμόδιος Υπουργός συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου), «ανατέλλει ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο, κυρίως για τα νέα παιδιά για να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους με καλές δουλειές  και καλές αμοιβές», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας σήμερα το απόγευμα, θα περιοδεύσει στις 6 το απόγευμα στο Ελληνόκαστρο, στις 7 στο Αρδάνι, στις 8 το βράδυ στον Παλαιόπυργο και στις 9 στην Ζηλευτή.