Εγγραφές και …συγχαρητήρια

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων για την νέα σχολική χρονιά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνεται από το διδακτικό προσωπικό του Ωδείου καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

 Οι Σχολές που θα λειτουργήσουν και αυτή την σχολική χρονιά είναι :

Τα υποχρεωτικά θεωρητικά μαθήματα της μουσικής διδάσκονται σε ολιγομελή τμήματα δωρεάν (Θεωρία, Σολφέζ, υποχρεωτικό Αρμονίας, υποχρεωτικό αντίστιξης, οργανολογία, Ιστορία της μουσικής, μορφολογία, χορωδία, υποχρεωτικό πιάνο , μουσική δωματίου κ.λπ. )

Τα μαθήματα στα μουσικά όργανα είναι αυστηρά ατομικά.

Τα μαθήματα αρχίζουν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου (Δ/νση : Βύρωνος 32  τηλ.: 2431076620, Email: dimodeiotrik@yahoo.gr, web site www.dotrik.gr)

 Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων συγχαίρει σπουδαστές του

Από το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων δίνονται «θερμά συγχαρητήρια» στην μαθήτρια του Ωδείου Δήμητρα Κωστίκα η οποία εισήχθη 2η στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και στον μαθητή Αλέξιο Τύμπα, o οποίος εισήχθη στο τμήμα Μουσικών σπουδών (ΕΚΠΑ).

Στο μήνυμα τονίζεται ότι «Οι επιτυχόντες ήταν σπουδαστές στην Σχολή Ανώτερων θεωρητικών του κ. Τσιάντα , με τον οποίον προετοιμάστηκαν για την εισαγωγή τους στα αντίστοιχα Πανεπιστήμια. Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους ακόλουθους σπουδαστές του Ωδείου μας για την επιτυχία τους στις θερινές απολυτήριες εξετάσεις που διενεργήθηκαν από Εξεταστική Επιτροπή  εγκεκριμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ευθύμιο – Ερνέστο Λούκα στην Τάξη Ανώτερων Θεωρητικών του Ανδρέα Τσέγα που έλαβε το πτυχίο Φυγής με «άριστα» και την Παρασκευή Κομπούρα στην τάξη Πιάνου της Δάφνης Μπίζιου που έλαβε το πτυχίο πιάνου με «άριστα».

Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέου τους ξεκίνημα».