Έφοδος Αστυνομικών και …χειροπέδες

Συνελήφθη στην περιοχή των Φαρσάλων από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, Έλληνας.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους Αστυνομικούς για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων χασίς από τον δράστη και απόκρυψή τους στην οικία του, οι Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τον δράστη έξω από την οικία του και τον ακινητοποίησαν.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του αλλά και στο εσωτερικό ΙΧΕ αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του, συσκευασία με ποσότητα χασίς, βάρους 0,6 γραμμαρίων, καθώς και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, 5 συσκευασίες με ποσότητες χασίς και σπόρων κάνναβης, συνολικού βάρους 143,8 γραμμαρίων, 2 φυτά κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες,

συσκευασία με σκόνη άγνωστης σύνθεσης, βάρους 11,8 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 2 κυνηγετικά όπλα των οποίων οι άδειες κατοχής είχαν λήξει και μαχαίρι στρατιωτικού τύπου.