Έδωσε τέλος στο μαρτύριο της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. εξιχνιάσθηκε υπόθεση ομηρίας 45χρονης Βουλγάρας η οποία διέμενε επί πολλά χρόνια στην Ελλάδα με την 24χρονη κόρη της.

Πριν λίγο καιρό την 45χρονη Βουλγάρα αρχίζει να την φλερτάρει μέσω Facebook συμπατριώτης της, ο οποίος την έπεισε να μείνουν στο Κίελο. Και εκεί ξεκινά ο εφιάλτης για την 45χρονη καθώς ο 32χρονος την φυλακίζει σε διαμέρισμα και την κακοποιεί καθημερινά με στόχο, ενδεχομένως, να την εξωθήσει στην πορνεία.

Σε επικοινωνία με την 24χρονη κόρη της που μένει στην Ελλάδα καταφέρνει να της αποκαλύψει τον εφιάλτη που βιώνει.

Η 24χρονη καταγγέλλει τα όσα της είπε η μητέρα της στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθούν 2 επικοινωνίες της 24χρονης με την μητέρα της με την τελευταία να γίνεται από τα γραφεία της Δίωξης. Εκεί, με την καθοδήγηση των Αστυνομικών, η 45χρονη περιγράφει την θέση της και με την βοήθεια της «Google Maps» οι αστυνομικοί εντοπίζουν την ακριβή τοποθεσία.

Μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκαν οι Γερμανικές Αρχές που συνέλαβαν τον δράστη και απελευθέρωσαν την παθούσα, η οποία φιλοξενείται προσωρινά σε κοινωνικές υπηρεσίες της Γερμανίας και δρομολογείται η επιστροφή της στην Ελλάδα.