Δόξα και τιμή στους Τρικαλινούς πεσόντες υπέρ πατρίδας

Διαχρονικό μήνυμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας με φόρο τιμής στους πεσόντες του Υψώματος 731, αλλά και σε όλους όσους πολέμησαν και έδωσαν το αίμα τους για την Πατρίδα, έστειλε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, να καταθέτει στεφάνι στο χώρο του μνημείου.

Στην λιτή τελετή, παρευρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ντίνος Μπάρδας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρος Καπανιάρης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παπακωνσταντίνου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τον Αντιπεριφερειάρχη να τονίζει πως «Είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Ήρωες των αγώνων του Έθνους μας, που με αυταπάρνηση έδωσαν μέχρι και την ζωή τους για την υπεράσπιση της Πατρίδας.

Το παράδειγμά τους αποτελεί φάρο ελπίδας για όλους μας και διαχρονικό μήνυμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας στα πέρατα της οικουμένης».