Δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους

Με μαζικές συγκεντρώσεις σε Πετρόπορο, Παναγίτσα, Αχλαδοχώρι, Κρήνη και Γριζάνο, συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του Θανάση Λιούτα.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. είχε για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής σε θερμό και οικείο κλίμα με πολίτες να σπεύδουν να υποδεχτούν τον κ. Λιούτα κάτοι που είναι η επιβράβευση για την πορεία του ως Βουλευτή τα 4 τελευταία χρόνια.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από ζητήματα οικονομίας και πρωτογενούς τομέα, με τον κ. Λιούτα να επισημαίνει τις τομές που έχουν επιτευχθεί και την μεγάλη στήριξη που δόθηκε προς τις τοπικές κοινωνίες.

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής που ποτέ δεν σταμάτησε να τρέχει για να έρθουν λύσεις στον τόπο μας, ουσιαστικά θέτοντας το κάθε ένα ζήτημα των συμπολιτών μας ευθέως και άμεσα σε κάθε αρμόδιο Υπουργείο και ζητώντας την δίκαιη και κατάλληλη λύση, με επιμονή και μεθοδικότητα και βοήθησε ουσιαστικά και σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, πάντοτε διατηρώντας τις ίδιες ζεστές σχέσεις με την κοινωνία, όπως αυτές που τους συνέδεαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 21ης Μαΐου είμαστε όλοι εδώ, ενωμένοι και συνεπείς στα ιδανικά της παράταξης μας. Αποφασισμένοι να δώσουμε την 2η, ισχυρή εντολή στην Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη σημαντική προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια. Σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά, όπως λέει και ο Πρόεδρος μας. Οι πολίτες αναγνωρίζουν τις προσπάθειες μας», ανέφερε ο κ. Λιούτας.

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλους τους αρμόδιους παράγοντες για κάθε ζήτημα, το οποίο αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας.

Μέσω ενημέρωσης που δέχτηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ενημερώνει από την πλευρά του όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς, σχετικά με την δυνατότητα λήψης συνδεδεμένης ενίσχυσης για κτηνοτροφικά φυτά, όπως αραβόσιτος, κριθάρι, ψυχανθή, μηδικής κτλ και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ενσίρωμα ως ζωοτροφή.

Κάθε καλλιέργεια φυτικής παραγωγής που προορίζεται για ζωοτροφή και  προβλέπεται να λαμβάνει συνδεδεμένη ενίσχυση και αφορά ιδιοπαραγωγή και κατανάλωση από τους ίδιους τους κτηνοτρόφους, θα λαμβάνει συνδεδεμένη ενίσχυση με τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας που θα ισχύσουν.

Για τις περιπτώσεις που η φυτική παραγωγή των συγκεκριμένων καλλιεργειών γίνει ενσίρωμα  ώστε να καταναλωθεί ως ζωοτροφή, θα τυγχάνει συνδεμένης ενίσχυσης με τον καθορισμό ελέγχου  απόδειξης της χρήσης για επιλεξιμότητα.

Ο κ. Λιούτας βρέθηκε στην λαϊκή αγορά του ΟΣΕ στα Τρίκαλα, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και με πολίτες, ενώ αύριο Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα, θα έχει συνάντηση για τις γυναίκες στο καφέ του «Μουσείου Τσιτσάνη».

«Μια συνάντηση αναφοράς για να βαδίσουμε μαζί στην επόμενη ημέρα, μαζί στην πράξη. Η σύγχρονη κοινωνία απαιτεί και πρέπει να θεωρεί αυτονόητη την ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει ο κ. Λιούτας και στο πλαίσιο αυτό, θέτει σε προτεραιότητα τον ρόλο των γυναικών και τον αναδεικνύει προγραμματίζοντας τη συνάντηση αυτή με τις γυναίκες.

Νωρίτερα αύριο Κυριακή, ο κ. Λιούτας, θα επισκεφθεί στις 10.30 το πρωί την Κρύα Βρύση, στις 12 το μεσημέρι τον Άγιο Βησσαρίωνα και στις 12.30 την Παλαιοκαρυά.