Δεν ήταν …αθώες οι αγκαλιές

Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας περιπτώσεις κλοπής σε βάρος γυναικών, οι οποίες διαπράχθηκαν με την μέθοδο του εναγκαλισμού, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στην πόλη της Λάρισας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από 27 Ιουνίου έως 3 Οκτωβρίου, Ελληνίδα μαζί με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς της, προσέγγισαν 4 γυναίκες και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσαν από την κατοχή τους ισάριθμες χρυσές αλυσίδες.

Επιπλέον, στις 9 Οκτωβρίου, η προαναφερόμενη, μαζί με μία ακόμη Ελληνίδα, προσέγγισαν ηλικιωμένη, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι από την κατοχή της, ενώ Έλληνας τις ανέμενε εντός ΙΧΕ αυτοκινήτου.

Μία από τις 2 γυναίκες, ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση από Αστυνομικούς, ενώ ο οδηγός εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης να επιβαίνει στο προαναφερόμενο όχημα στην περιοχή της πόλης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν κρυμμένες και κατασχέθηκαν 2 χρυσές αλυσίδες, τις οποίες είχαν αφαιρέσει οι δράστες σε χρόνο προγενέστερο.