Δεν έμπαινε γκολ ούτε με πέναλτι στην ήττα του Α.Ο. Τρίκαλα

Την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου, υποδέχθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και στο 3΄ χρειάστηκε επέμβαση του Γιαννίτση, ενώ στο 21΄ ο Ζαρόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Ωστόσο 2 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ που δικαιούταν βάσει απόδοσης με την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα να αντιδρά με σουτ του Σανδραβέλη που έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία.

Στο 40΄ ο Ζαρόπουλος εξουδετερώνει εξ επαφής κεφαλιά και στο 44΄ ο Γρηγορόπουλος δεν μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ο οποίος στο 45΄ «απογειώθηκε» και εξουδετέρωσε το φάουλ του Παπαγεωργίου.

Στο 48΄ το σουτ Σταματή δεν βρίσκει στόχο, όπως και το σουτ του Λώττα στο 51, ενώ στο 55΄ ο Σταματής δεν μπορεί και αυτός να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε τετ-α-τετ…

Στο 60΄ η «βολίδα» του Πελάεθ, σταματά στον τερματοφύλακα και στο 66΄ νέο χαμένο τετ-α-τετ του Σταματή με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κρατά και πάλι απαραβίαστη την εστία του.

Στο 67΄ μόνος του ο  Οικονομόπουλος στην περιοχή δεν βρίσκει σωστά την μπάλα και στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι χάνουν ευκαιρία για να «κλειδώσουν» την νίκη.

Στο 78΄ο Σταματής με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ και στο 85΄ ο Ζαρόπουλος βγάζει το τετ-α-τετ και στο 86΄ πραγματοποιεί νέα επέμβαση

Στο 88΄ ο επόπτης δεν μετρά γκολ του Σταματή, ισχυριζόμενος ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών.

Στο 93΄ ο Παπαγεωργίου, δεν μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά και στο επόμενο λεπτό ο Α.Ο. Τρίκαλα κερδίζει πέναλτι που το εκτελεί ο Πελάεθ αλλά σήμερα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων ήταν ανίκητος…

Α.Ο. Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης (77΄ Ποζατζίδης), Οικονομόπουλος, Τσίπρας (46΄Λώττας), Βέρτζος, Πελάεθ, Νιάρος, Γρηγορόπουλος (65΄Πέλκας), Παπαγεωργίου, Σταματής