«Crash test» για τον Ηλία Βλαχογιάννη

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης» εκεί που πραγματοποιούνται συνήθως οι κεντρικές προεκλογικές υποψηφίων Βουλευτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Πορεία Ευθύνης» του τέως Νομάρχη Τρικάλων και πρώην Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη.

Πέρα της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου, ήταν για τον κ. Βλαχογιάννη αναμφίβολα και ένα … «Crash test» ενόψει των …Εθνικών εκλογών και μάλλον με αποτέλεσμα θετικό αν κριτήριο είναι η ανταπόκριση του κόσμου που κατέκλυσαν εντός και εκτός την αίθουσα…

Το βιβλίο που προλογίζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, παρουσίασαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Βουλευτής του «ΠαΣοΚ- Κίνημα Αλλαγής» και πρώην Υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου σε μια εκδήλωση που συντόνιζε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαγεωργόπουλος.

Με το πέρας της εκδήλωσης, στο κοινό προσφέρονταν δωρεάν το βιβλίο που περιέχει την πολιτική και προσωπική δράση του κ. Βλαχογιάννη.