«Χτίζεται» και ετοιμάζεται ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Φήκης, ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ της ομάδος για τη σεζόν 2020-2021.

Προπονητής της ομάδος συνεχίζει ο Τάκης Ρούσσας, με άμεσο συνεργάτη του τον Φηκιώτη σε καταγωγή Νίκο Βαλομάνδρα, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος πτυχίου UEFA B με προϋπηρεσία σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Βοηθός προπονητή, θα είναι ο επίσης Φηκιώτης και για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας Γιώργος Λυκορδάνος. Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Φώτης Βασιλάκος.

Στον τομέα των μεταγραφών, αποκτήθηκε ο Κώστας Μπέτσας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και είναι διεθνής με την ομάδα Παίδων της Ελλάδας, ενώ αγωνίστηκε  στην ομάδα του Πανιωνίου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Α.Σ. Μετεώρων καθώς και στην ομάδα του Α.Ο. Πηγής στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΤ.

Ο 23χρονος αμυντικός Γιάννης Μωραΐτης, θα ενισχύσει την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, είναι 4 φορές διεθνής με την U18 και έχει παραστάσεις από την Β΄ Εθνική κατηγορία τόσο με τον Πανθρακικό όσο και με τον Ιωνικό Νικαίας καθώς και από την Γ΄ Εθνική κατηγορία με τον «Αστέρα» Αμαλιάδας και τον «Διγενή» Νεοχωρίου.

Η ομάδα «θωρακίζει» και τα γκολ ποστ της με την απόκτηση του Βαγγέλη Ράπτη. Ο τερματοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε στην Κ15 της Νίκης όταν αυτή συμμετείχε στην Α’ Εθνική, ενώ έχει συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία τόσο με την ομάδα της Νίκης Βόλου όσο και με αυτή του «Διγενή» Νεοχωρίου.

Επίσης, αποκτήθηκε ο Δημήτρης Γκαντιάς με εμπειρία στην Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του Α.Ο. Κέρκυρας, Φαρκαδόνας, Μετεώρων και «Διγενή» Νεοχωρίου.

Επίσης, υπήρξαν ανανεώσεις συνεργασιών με τους Πάρη Δούλαλα και Θάνο Κουτή. Αμφότεροι έχουν διατελέσει αρχηγοί της ομάδας και με τον Θανάση Σκρέκα που με τον Α.Ο. Τρίκαλα, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκε στην ομάδα της Φήκης και υπήρξε βασικός πυλώνας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη χρονιά.