Χωρίς Τμήμα μπάσκετ και στα λάθη η συνεργασία με τον Παναγιώτη Μαντζανά

Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης και Μέλη του Δ.Σ. στο «Μουσείο Τσιτσάνη», έκαναν τον απολογισμό.

Κατά την εισήγηση του ο κ. Παρδάλης εκτίμησε ότι η σεζόν «είχε θετικό πρόσημο», αναφερόμενος στην δουλειά που έγινε στις Ακαδημίες, στην απόκτηση του προπονητικού κέντρου στην Σωτήρα, αλλά και για την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Παραδέχτηκε ότι στα λάθη ήταν η συνεργασία με τον Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίος έφυγε από την ομάδα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, ανέφερε πως από σήμερα και μέχρι τις επόμενες 15 μέρες, η Διοίκηση, περιμένει επίσημη πρόταση από όποιον ενδιαφέρεται για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος, η Διοίκηση θα εξετάσει τα νέα δεδομένα.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όλα τα Μέλη της διοίκησης έχουν ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, οικονομικά και ηθικά και εξέφρασε την απογοήτευση του ότι οι περισσότεροι εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γινόταν σε άδειες εξέδρες.

Για το Τμήμα μπάσκετ, ανέφερε ότι «Επί της ουσίας δεν υπάρχει Τμήμα μπάσκετ για τον Αθλητικό Όμιλο Τρίκαλα. Η ομάδα ονομάζεται Αθλητικός Οργανισμός Τρίκαλα, εμείς το μάθαμε όταν ήταν να μπει η ομάδα στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι που μας είχαν πει ότι θα απορροφούσαν τους ΄΄Μάγους΄΄ σε Α.Ο. Τρίκαλα δεν το έπραξαν και άρα ο Α.Ο. Τρίκαλα δεν έχει τμήμα μπάσκετ».

Εκτός από τον Κώστα Παρδάλη στον απολογισμό, ήταν από την πλευρά της διοίκησης και οι Μιχάλης Παναγιώτου, Γιώργος Ηλιάδης, Ιωάννης Χιώτης, Κώστας Φαμίσης, Δημήτρης Τσόγιας, Θέμης Τρικαλιώτης, ενώ για προσωπικούς λόγους απουσίασε ο Γιώργος Παναγιώτου.