Χωρίς πάθος και αγωνιστικότητα

Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, ο Α.Ο. Τρίκαλα υποδέχθηκε τα Χανιά για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Με δεδομένο την αλλαγή προπονητή που έφερε εκτός έδρας ισοπαλία στην Λειβαδιά αλλά και με την νίκη με 2-1 μέσα στα Χανιά στον 1ο γύρο, υπήρχαν οι εξαιρετικές προϋποθέσεις για να επιστρέψει μετά από 10 αγώνες στις νίκες ο Α.Ο. Τρίκαλα.

Όμως οι φιλοξενούμενοι, κυριάρχησαν με το …καλησπέρα στον αγωνιστικό χώρο στέλνοντας …προειδοποίηση στο 3΄ όταν ο Γιακουμής απέκρουσε το σουτ.

Με την συμπλήρωση του 10λεπτου της αναμέτρησης, τα Χανιά προηγήθηκαν στο σκορ και στο 24΄ πέτυχαν το 0-2 αφού οι αμυντικοί του Α.Ο. Τρίκαλα δεν πήραν την επιστροφή της μπάλας σε απόκρουση του Γιακουμή…

Στο 34΄ο Γιακουμής αποσοβεί νέα παραβίαση της εστίας.

Ένα φάουλ που εκτέλεσε στο 51΄ο Ριζογιάννης στέλνοντας την μπάλα άουτ και ένα σουτ του Πέλκα 10 λεπτά αργότερα που μπλόκαρε την μπάλα ο τερματοφύλακας ήταν οι μοναδικές «ενοχλήσεις» για την εστία των φιλοξενουμένων, δείχνοντας ανάγλυφα ότι η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα δεν μπορούσε να περιμένει παρά μόνο την ήττα…

Α.Ο. Τρίκαλα: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46΄Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (66΄Πανίδης), Σιλβάνο (46΄Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46΄Πιαστόπουλος).