Αυτοψία στον κυκλικό κόμβο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων και… μπηχτή στον …Παπαστεργίου

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκεται η κατασκευή του νέου κυκλικού κόμβου Μεγαλοχωρίου, στην είσοδο της πόλης των Τρικάλων, που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το επόμενο διάστημα.

Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφρειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε το έργο.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες διαμόρφωσης του κόμβου και των πεζοδρομίων και αναμένονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί 6 κυκλικοί κόμβοι (5 στον περιφερειακό δακτύλιο της πόλης των Τρικάλων και 1 στην Φαρκαδόνα).

Πρόκειται για τους κυκλικούς κόμβους Μύλου «Τσαγκάδα», Ριζαριού, Μεγάλων Καλυβίων, Καλαμπάκας, Καρδίτσης και Φαρκαδόνας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
«Ελπίζουμε και ο Δήμος Τρικκαίων να ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης του Περιφερειακού, ώστε να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια» σχολίασε ο κ. Αγοραστός…