Αθλητικές εκδηλώσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιούνται από τις 7 μέχρι τις 12 Ιουλίου στον Βόλο.

Από τις 7 μέχρι τις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 20ο Greek Summer Camp, από τον Γυμναστικό Σύλλογο Kankukyokushin Καράτε Βόλου.

Επίσης οι αθλητές του Συλλόγου και ιδιαίτερα της αγωνιστικής ομάδας, θα έχουν την δυνατότητα πλήρης αγωνιστικής 4ήμερης καθημερινής εκπαίδευσης, με στόχο την επιτυχή εκπροσώπηση της Ελλάδας ενόψει των αθλητικών διοργανώσεων που ξεκινάνε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Από τις 8 μέχρι τις 12 Ιουλίου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου θα πραγματοποιηθεί το 23th Greek Summer Camp Shinkyokushinkai 2021 από τον Αθλητικό Σύλλογο Υπέρτατης Αλήθειας –Συνεργασίας.

Πρόκειται για προπονητικό σεμινάριο και θα συμμετέχουν Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα καθώς και προπονητές και αθλητές του εξωτερικού και θεωρείται από τα κορυφαία καλοκαιρινά σεμινάρια στον κόσμο. Πρόκειται για συνάντηση προπονητών, αθλητών και παραγόντων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό την απόκτηση εμπειριών και σύσφιξη σχέσεων. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, στους γονείς των αθλητών, στους κατοίκους του νομού και στους επισκέπτες της περιοχής.

Επίσης στις 10 και 11 Ιουλίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 (Παίδων- Κορασίδων), στο οποίο θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία-μέλη του ΣΕΓΑΣ.

Οι αθλητές – αθλήτριες που θα συμμετάσχουν έχουν προκριθεί από τους διασυλλογικούς αγώνες Κ18.