Απογοητευτικός και πάλι…

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι με το «καλησπέρα» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά και σε μια άμυνα που έδειξε αδυναμία στα μαρκαρίσματα.

Στο 10΄ ο Σκόνδρας σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας διαμαρτυρίες και στο 25΄ ο Ελευθεριάδης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο Παντελής Ριζογιάννης εκτελεί την εσχάτη των ποινών για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας αλλά ο παίκτης του Α.Ο. Τρίκαλα στην επαναφορά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 32΄οι γηπεδούχοι απειλούν αλλά η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυνόμενου και στο 36΄ο Σταματής σουτάρει με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σε πανικό η άμυνα του Α.Ο. Τρίκαλα στο 44΄ σε διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων δεν δέχεται το γκολ και πάλι στο 59΄ αμαρκάριστος παίχτης των γηπεδούχων στην περιοχή, «σημαδεύει» τον Γιακουμή…

Α.Ο. Τρίκαλα: Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σταματής (73΄Μολά), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς (46΄Ζώγκος), Σκόνδρας (81΄Κλεμέντε), Ελευθεριάδης (81΄Κωστίκος), Ντιαλόσι, Ευθυμίου (66΄Πέλκας).