Από την Φαρκαδόνα στην Πύλη για την αυλαία του προεκλογικού αγώνα

Με συγκέντρωση στην Φαρκαδόνα, συνέχισε την προεκλογική του περιοδεία ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. ανέφερε πως «Η Ελλάδα δεν γυρίζει στο χθες, δεν θα ρισκάρει την θέση της στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Όσα με κόπους και θυσίες κατακτήσαμε, δεν θα τα παίξουμε στα ζάρια. Τους είδαμε, τους ξέρουμε, τους μάθαμε. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους, στην Ν.Δ., θα εμπιστευτούν και πάλι τον στιβαρό Κυβερνήτη Κυριάκο Μητσοτάκη και θα στείλουν στην Βουλή των Ελλήνων, τον Νομάρχη και πολιτικό των έργων Ηλία Βλαχογιάννη. Καμία ψήφο χαμένη, όλοι στην κάλπη την Κυριακή».

Ο κ. Βλαχογιάννης, είχε συνάντηση με Εμπόρους του ιστορικού εμπορικού κέντρου Τρικάλων που τον επισκέφθηκαν στο πολιτικό γραφείο του και του εξέφρασαν ευχαριστίες για τις προσπάθειες του για την αναβάθμιση της περιοχής και γενικότερα του Νομού Τρικάλων.

Ο κ. Βλαχογιάννης ως Νομάρχης βοήθησε ποικιλοτρόπως τον εμπορικό κόσμο ,κάτι που υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να πράττει.

Εξ άλλου διατηρεί το πολιτικό γραφείο του επί χρόνια εκεί και είναι φίλος με τους περισσότερους εξ΄ αυτών .

Συνάντηση είχε ο Υποψήφιος Βουλευτής και με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Ο Πρόεδρος Νίκος Γουγουλάκης και τα Μέλη του Δ.Σ ενημέρωσαν τον κ. Βλαχογιάννη για τα προβλήματα του κλάδου και ζήτησαν την συνδρομή του για την καλύτερη αντιμετώπιση τους, στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων.

Ο κ. Βλαχογιάννης έκανε μικρή αναδρομή στα έργα που έγιναν επί Νομαρχίας του και δεσμεύτηκε για την θετική του συμβολή, εφόσον τον τιμήσει ο Τρικαλινός λαός.

Αύριο Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, ο κ. Βλαχογιάννης, ρίχνει την αυλαία της προεκλογικής του περιοδείας.