Από την Δημόσια Εκπαίδευση στα ριζά του Κόζιακα η Κατερίνα Παπακώστα

Το κατώφλι των 2 βαθμίδων εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων διέσχισε η Υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα, συνοδευόμενη από στενούς συνεργάτες προκειμένου να ενημερωθεί ενδελεχώς για τα προβλήματα της Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης στον Νομό Τρικάλων και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα στη διάρκεια του νέου σχολικού έτους.

Επίσης η κ. Παπακώστα ενημερώθηκε για τα προβλήματα στέγασης των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων του Νόμου ενώ η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανάγκη να βελτιωθούν περαιτέρω οι υλικοτεχνικές υποδομές των σχολείων.

Η Υποψήφια Βουλευτής αφού ευχαρίστησε τους προϊστάμενους των 2 Διευθύνσεων, δήλωσε ότι «όλοι με προεξάρχουσα την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να ξεπεραστούν διαχρονικές δυσκολίες ώστε τα σχολεία να αποτελούν κοιτίδες πολιτισμού και χώρους που αναδεικνύουν τη συνεργασία και την αλληλεγγύη. Το ζητούμενο είναι αυτή η δημιουργική ενέργεια να επιδρά στην κοινωνία μας».

Επίσης και στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών της, η κ. Παπακώστα, επισκέφτηκε τις Τοπικές Κοινότητες Ξυλοπάροικο, Γοργογύρι, Πρίνος, Γενέσι και Πρόδρομο, όπου έτυχε θερμότατης υποδοχής από εκατοντάδες συμπολίτες που έστειλαν σαφές μήνυμα εκλογής της Κατερίνας Παπακώστα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Μάλιστα οι πυρήνες υποστηρικτών της ήταν τόσο ογκώδεις που η Κατερίνα αναγκάστηκε να εκφωνήσει ομιλίες ώστε να ακουστεί σε όλους τους συγκεντρωθέντες το πρόγραμμα της Ν.Δ.

«Είμαστε εδώ όχι γιατί το επιβάλλουν τα προεκλογικά ειωθότα, αλλά επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στον ειλικρινή διάλογο χωρίς πομφόλυγες και εύκολα λόγια. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για το καλό του Νόμου Τρικάλων με ξεκάθαρες θέσεις και ευκαιρίες για όλους τους πολίτες που επιθυμούν την πρόοδο και την ευημερία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Υποψήφια Βουλευτής.

Οι προεκλογικές περιοδείες της κ. Παπακώστα – Παλιούρα συνεχίζονται αύριο Σάββατο το απόγευμα και το βράδυ με το εξής πρόγραμμα:

19:30       ΛΙΛΗ

20:00       ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ

20:30       ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ

21:00       ΦΗΚΗ

21:30       ΠΙΑΛΕΙΑ

Πολιτικό Γραφείο Τρικάλων: Γαριβάλδη 7

Τηλέφωνο: 24310 – 36006

FAX : 24310 – 36170

 Κατερίνα Παπακώστα

 papakosta_ka

 @papakostakater

 info@papakostakaterina.gr

 www.papakostakaterina.gr

Από το Πολιτικό Γραφείο της Κατερίνας Παπακώστα