Από Φαρκαδόνα και Φάρσαλα στην …Ασκληπιού

Στην Φαρκαδόνα, βρέθηκε ο Κώστας Σκρέκας για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα και μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, ανέπτυξε  το νέο κυβερνητικό σχέδιο της Ν.Δ.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κώστας Κοκκινίδης, ο οποίος ανέφερε πως «υποδεχόμαστε στην Φαρκαδόνα τον Υπουργό των έργων, τον Κώστα Σκρέκα.

Είμαι υπερήφανος γιατί δίνει αγώνα για όλους εμάς. Ακούραστος, μαχητικός, μπαρουτοκαπνισμένος. Ένα άξιο στέλεχος της παράταξης που αγαπάει τον τόπο του και όλους εμάς».

«Το μήνυμα της νίκης είναι δυνατό από την καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, εδώ στην Φαρκαδόνα. Μια πρωτοφανής συγκέντρωση. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόσμο στην Φαρκαδόνα να συγκεντρώνεται για να ακούσει το σχέδιο της Ν.Δ. για να πάει η πατρίδα μπροστά», ανέφερε ο Υπουργός που έκανε λόγο για «αποτελεσματικές πολιτικές που εφάρμοσε η Κυβέρνηση της Ν.Δ.», απαριθμώντας σειρά δράσεων «που μείωσαν σημαντικά τα φορολογικά βάρη και αύξησαν τα εισοδήματα των πολιτών», ενώ αναφέρθηκε και στις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται για την χώρα.

«Καταφέραμε να στηρίξουμε τους πολίτες, παρά τις δυσκολίες. Κρατήσαμε ασφαλή την πατρίδα μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με συνέπεια και σταθερότητα», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα έργα πνοής που υλοποιούνται στον Δήμο Φαρκαδόνας και αλλάζουν ριζικά την ζωή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, όπως:

Καταλήγοντας ο Υπουργός, ανέφερε: «Η χώρα δεν γυρνάει πίσω. Η κοινωνία θα πάει μπροστά γιατί έχει έναν Πρωθυπουργό που μπορεί να την πάει μπροστά. Μου κάνατε τη μεγάλη τιμή και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Και αυτό είναι ένα μεγάλο χρέος».

Εντωμεταξύ , οι ισχυροί δεσμοί που συνδέουν τον Κώστα Σκρέκα με τους Τρικαλινούς της περιοχής των Φαρσάλων επιβεβαιώθηκαν άλλη μια φορά στην επίσκεψη του στην πόλη των Φαρσάλων.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε πολλούς Τρικαλινούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να κλείσω την προεκλογική μου περιοδεία χωρίς να συναντήσω και εσάς, ένα σημαντικό κομμάτι του Νομού μας», επισήμανε ο Υπουργός υπογραμμίζοντας την συνεισφορά των ετεροδημοτών που διαμένουν εκεί στην οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στις κεντρικές πολιτικές επιλογές και τα μέτρα που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης της Ν.Δ. προς όφελος της κοινωνίας, αλλά και στα πολυάριθμα έργα που υλοποιούνται στο Νομό Τρικάλων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή Ν.Δ., για να πάει σταθερά και αποφασιστικά μπροστά και για αυτό σας καλώ να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την 21η Μαΐου», ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής.

Ο κ. Σκρέκας, αύριο Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ θα ρίξει την αυλαία της προεκλογικής περιοδείας του με την κεντρική ομιλία στα Τρίκαλα στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μπροστά στο Δημαρχείο.