Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας- Νέας Υόρκης

Την απευθείας σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το «John F. Kennedy» της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε η «Norwegian».

Το δρομολόγιο, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Η πτήση θα εκτελείται 4 φορές την εβδομάδα – κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή – με τιμές απλής μετάβασης από 169,90 ευρώ στην οικονομική θέση και από 599,90 ευρώ στην Premium, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

«Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για διακοπές και αυτή η εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση της ΄΄Norwegian΄΄ επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας», σχολίασε η Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Έλενα Κουντουρά.

Παράλληλα με την πτήση προς την Νέα Υόρκη, αυτό το καλοκαίρι η Norwegian θα συνδέει την Αθήνα με 4 βορειοευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Το Όσλο, την Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη και το Ελσίνκι, με πτήσεις από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, και με τιμές που ξεκινούν από 58.57 ευρώ για απλή μετάβασης συμπεριλαμβανομένων των φόρων.