Απάτη με …τυρί

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, απάτη σε βάρος Αγροτικού Συνεταιρισμού στον Βόλο.

Συνελήφθη στον Βόλο από Αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Βόλου, 57χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της πλαστογραφίας.    

Προηγήθηκε καταγγελία από υπεύθυνους του Συνεταιρισμού, σύμφωνα με την οποία άγνωστος δράστης, προσποιούμενος Εκπρόσωπο ανύπαρκτης εταιρείας, επικοινώνησε με υπαλλήλους του Συνεταιρισμού και πραγματοποίησε 2 παραγγελίες μεγάλης ποσότητας τυριού.

Και στις 2 περιπτώσεις, ο άγνωστος δράστης απέστειλε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πλαστά αποδεικτικά κατάθεσης για τις προαναφερόμενες παραγγελίες.

Η κινητοποίηση των Αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα την σύλληψη του 57χρονου κατά την παραλαβή του παραγγελθέντος εμπορεύματος, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον συνεταιρισμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργών του.