Απανωτές συλλήψεις στην Θεσσαλία για διακίνηση ναρκωτικών

Στα 12 ανέρχονται τα άτομα που συνελήφθησαν κατά το τετραήμερο, από 25 έως 28 Μαΐου σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε 8 διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στον Νομό Λάρισας, 5 άνδρες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας/ Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας, στην πρώτη περίπτωση, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, οι 3 εξ αυτών, βρέθηκαν συσκευασία με αποξηραμένο χσασίς βάρους 3,6 γραμμαρίων και τρίφτης κάνναβης και στην δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΙΧΕ αυτοκίνητο όπου επέβαιναν οι άλλοι 2 άνδρες, βρέθηκαν πλαστικό κουτί με κατεργασμένο χασίς σε μορφή πάστας, βάρους 0,7 γραμμαρίων, ποσότητα τριμμάτων αποξηραμένου χασίς και 2 τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης.

Επίσης Έλληνας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και σωματική βλάβη.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους Αστυνομικούς για ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αποκρύπτει ο δράστης σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, οι Αστυνομικοί εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένο πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε 7 περιτυλίγματα με ποσότητες κοκαΐνης, βάρους 6,5 γραμμαρίων. Ακολούθως, ο δράστης μετέβη στο σημείο, ενώ κατά την ακινητοποίησή του, αντιστάθηκε, χτυπώντας με τα χέρια στο κεφάλι Αστυνομικό.

Στην συνέχεια, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον 3 περιτυλίγματα με ποσότητες αποξηραμένου χασίς, βάρους 3,8-γραμμαρίων.

Στον Νομό Μαγνησίας, στον Βόλο, συνελήφθη Έλληνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διότι εντοπίστηκε να κατέχει 2 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστου χασίς, βάρους 27,09 γραμμαρίων και Αλλοδαπός στον Βόλο Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου / Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1,03 γραμμαρίων, ποσότητα χασίς βάρους 0,25 γραμμαρίων και 7 μη τυποποιημένα ναρκωτικά χάπια.

Επίσης, Έλληνας στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου / Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, διότι εντοπίστηκε να κατέχει συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστου κάνναβης, χασίς 8,2 γραμμαρίων.

Στον Νομό Τρικάλων, 2 Έλληνες στην Καλαμπάκα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων / Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων, διότι βρέθηκαν 5 συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 4,5 γραμμαρίων και Έλληνας στην περιοχή των Τρικάλων από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων / Ο.Π.Κ.Ε. Τρικάλων, διότι εντοπίστηκε να κατέχει συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,6 γραμμαρίων και συσκευασία με χασίς βάρους 0,5 γραμμαρίων.