Αντιπεριφερειάρχης αλλά και … «στρατιώτης» της Ν.Δ.

Μια δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Γ. Γραμματέα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία «έκλεινε την πόρτα» στην συμμετοχή νυν Αντιπεριφερειαρχών στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές …ξαναφούντωσε στα Τρίκαλα την …φιλολογία περί του πολιτικού μέλλοντος του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη.

Ο κ. Μιχαλάκης, επαναλαμβάνει σε όλους του τόνους ότι θα είναι Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 αλλά και … «στρατιώτης» της Ν.Δ.

Από την άλλη όμως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνει σε όλους του τόνους ότι στόχος της Ν.Δ. είναι η αυτοδυναμία της παράταξης στις ερχόμενες Εθνικές εκλογές και αν αυτό είναι το ζητούμενο, τότε θα πρέπει να … «κατεβάσει» (και) στον Νομό Τρικάλων, ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο που όχι μόνο θα καλύψει την λογική φθορά λόγω εξουσίας αλλά θα φέρει και ψήφους από άλλες …δεξαμενές για να μπορέσει η Ν.Δ. να διατηρήσει τις 3 έδρες της στον Νομό Τρικάλων…

Αυτό μπορεί να το πετύχει το κυβερνών κόμμα μόνο με την προσθήκη υποψηφίων όπως του Χρήστου Μιχαλάκη στο ψηφοδέλτιο, ειδάλλως θα δώσει «μάχη» η Ν.Δ. στον Νομό για 3η έδρα και όσο …καθυστερεί η προσφυγή στις κάλπες τόσο πιο δύσκολη θα γίνεται η «μάχη» αυτή για την Ν.Δ…

Για… ευνόητους λόγους, την μη συμμετοχή του κ. Μιχαλάκη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο, επιθυμούν και τα άλλα … κόμματα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για διεκδίκηση έδρας στον Νομό Τρικάλων.