Άνετα το «τρίποντο» για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο. Τρίκαλα, καθώς επικράτησε με 3-0 επί της Δόξας Δράμας στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι που έδιναν τον παρθενικό τους αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, έδειξαν την έλλειψη παιχνιδιών και η υπεροχή της ομάδας των Τρικάλων, καρποφόρησε για 1η φορά στο 40΄ όταν ο Ντιαλόσι, εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Στο 60΄ ο Σταματής «έγραψε» το 2-0  και στο 76΄ ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο Ευθυμίου να εκμεταλλεύεται λάθος γύρισμα αμυντικού στον τερματοφύλακα και να διαμορφώνει το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο στο 85΄αλλά ο Γκάρας, έβγαλε το τετ-α-τετ.

Α.Ο. Τρίκαλα: Γκάρας, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης (80΄Κεχαγιάς), Ριζογιάννης. Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (80΄Ελεθεριάδης), Ντιαλόσι, Σταματής (72΄Ευθυμίου), Σιλβάνο.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο στις 2.45 το μεσημέρι τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι της κορυφής της βαθμολογίας της Super League 2 σε μια αναμέτρηση με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΤ-3.