Αναβλήθηκε λόγω … «κορονοϊού» η βράβευση των Αφων Σαράντη

Η EY Ελλάδος, έχοντας παρακολουθήσει στενά την ραγδαία εξάπλωση του «κορωνοϊού» παγκοσμίως και λαμβάνοντας υπόψιν τις εξελίξεις και στην Ελλάδα, αποφάσισε την ακύρωση της τελετής απονομής του διαγωνισμού και θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανάδειξη του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2019, τις προσεχείς ημέρες.

Ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «οι επιχειρηματίες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν φέτος, είναι εκείνοι, που, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες της περασμένης 10ετίας, δεν διανοήθηκαν ποτέ να σταματήσουν να προχωρούν μπροστά.

Εκείνοι που με αστείρευτο δημιουργικό πάθος και όρεξη για εξέλιξη, μετουσίωσαν το όραμά τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις, με οδηγούς την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Κυρίως, είναι άνθρωποι που λειτουργούν με κανόνες υγιούς επιχειρηματικότητας, παράγοντας καθημερινά προστιθέμενη αξία για την οικονομία και την κοινωνία. Θα ήθελα, εκ μέρους της EY, να ευχαριστήσω τα ανεξάρτητα μέλη της Κριτικής μας Επιτροπής, καθώς και να συγχαρώ όλους τους νικητές και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας»

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019 είναι οι

Οι επιχειρηματίες που διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες, θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2019, στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

O νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό «EY World Entrepreneur Of The Year».

Οι υποψήφιοι επιχειρηματίες, που διακρίθηκαν επελέγησαν από την ανεξάρτητη 9μελή Κριτική Επιτροπή, υπό την προεδρία του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της «Α.Ε. Τσιμέντων ΄΄Τιτάν΄΄».