Αναμένοντας (και) τον Α.Ο. Τρίκαλα

Παραχωρήθηκε σήμερα σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, η συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώθηκε η συγχώνευση των ομάδων μπάσκετ «Αίολος-Γόμφοι» και «Ικάρων» με προφανή στόχο την δημιουργία ισχυρής ομάδας που μπορεί να στοχεύει ψηλά στο Ελληνικό μπάσκετ.

Όπως επισημάνθηκε, η συγχώνευση μπορεί να μεγαλώσει, αφού μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη θα δοθεί η οριστική απάντηση του Α.Ο. Τρίκαλα για το αν θα συμμετέχει στο εγχείρημα.

«Ξέρουμε ότι πάντα σε μια συνεργασία πάντα μπορούν να προκύψουν θέματα, αλλά αποφασίσαμε όλοι μας να βάλουμε κάτω από το εγώ το εμείς και να δουλέψουμε συλλογικά ώστε στο προσεχές μέλλον οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι για κάτι το δυνατό. Είτε θα αγωνιστούμε στην Β’ Εθνική, είτε και στην Α2 αφού υπάρχει και τέτοιο ενδεχόμενο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ηλιάδης που τόνισε πως «αν ο Α.Ο. Τρίκαλα, συμμετάσχει στο εγχείρημα τότε το όνομα της νέας ομάδας θα είναι ΄΄Α.Ο. Τρίκαλα΄΄ όπως και το σήμα της ομάδας, ειδάλλως, ο κόσμος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το όνομα της νέας ομάδας, μέσα από το διαδίκτυο».

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ως Εκπρόσωπος του «Αίολου» αφού δήλωσε βέβαιος πως «θα έρθουν καλύτερες μέρες για το Τρικαλινό μπάσκετ», επισήμανε πως «εκπροσωπώντας τον Αίολο, την ομάδα που για 5 χρόνια έπαιξε στην Α1 και είναι πάντα στις Εθνικές κατηγορίες, είχαμε πάντα την φιλοσοφία να των συνεργασιών για κάτι το ισχυρό» και πρόσθεσε πως «είτε ακολουθήσει ο Α.Ο. Τρίκαλα είτε όχι, το εγχείρημα θα προχωρήσει».

Από την πλευρά των Ικάρων ο Κώστας Σκρέτας, ανέφερε πως «Έχουμε τις δυο πιο ιστορικές ομάδες της πόλης ΄΄Ικάρους΄΄ και ΄΄Αίολο΄΄ που δεν έχουν αλλάξει ούτε σκέψη ούτε ΑΦΜ και στόχους. Επίσης και τους Γόμφους που είναι ομάδα 20 ετών και αυτή με δυνατή διαδρομή στο χώρο του μπάσκετ. Αυτές οι 3 ομάδες όταν παίξαμε τον τελευταίο αγώνα μεταξύ μας κοιταχτήκαμε στα μάτια και είπαμε, τι ακριβώς κάνουμε παίζει ο 2ος με τον 3ο για να ανέβει το …Σχηματάρι.

Έτσι όλοι μαζί ενωμένοι και με την βοήθεια όλων επιχειρηματιών και φιλάθλων να προχωρήσουμε δυνατά και πιστεύω ότι κατά 60% θα παίξουμε στην Α2».