Ανακοινώθηκαν 9 νέα κρούσματα «κορωνοϊού» για τον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 14 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα 9 στην περιοχή των Τρικάλων (5 αποτελούν στενές επαφές κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ με τον ίδιο τρόπο ανιχνεύθηκε 1 ακόμη που αποτελεί στενή επαφή κρούσματος. Επιπρόσθετα 1 κρούσμα προσήλθε στο Νοσοκομείο Τρικάλων μετά από συμπτωματολογία, 1 επέστρεψε πρόσφατα από το εξωτερικό και προσήλθε κατόπιν συμπτωμάτων στο Νοσοκομείο Τρικάλων ενώ τέλος 1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία)

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 3 (1 αποτελεί στενή επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως, 1 ακόμη αποτελεί στενή επαφή κρούσματος και εξετάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ενώ 1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 2 (επαφές κρούσματος οι οποίες εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωματολογίας).