Αναγνώριση για τον «Νομάρχη των έργων»

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κλεινοβό, Χρυσομηλιά, Αηδόνα, Παλιοχώρι, Γλυκομηλιά, Καλογριανή και Αμπέλια, συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του Υποψήφιου Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Ηλία Βλαχογιάννη.

«Δώστε μου την δύναμη, να αγωνιστώ για σας. Δώστε μου τη δύναμη να είμαι η δική σας φωνή, στην Βουλή των Ελλήνων. Με ξέρετε και σας ξέρω, με εμπιστεύεστε και σας εμπιστεύομαι», ανέφερε ο τέως Νομάρχης και πρώην Βουλευτής που αναφέρθηκε και στα έργα που επί ημερών του ως Νομάρχης που έγιναν στην περιοχή.

Δίπλα στον κ. Βλαχογιάννη έχουν βρεθεί σε προεκλογικές ομιλίες του, φίλοι του όπως ο τέως Στρατηγός Δημήτρης Μάντζαρης τέως Ναύαρχος Νίκος Γκόγκος που αν και πολιτικά αντίθετος,  τον προλόγισε με πολύ θερμά και κολακευτικά λόγια σε προεκλογική ομιλία στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Φωτάδας, ενώ στην περιοδεία του στους Ταξιάρχες, τον συνόδευσαν οι … Αχιλλείς, ο Πρόεδρος Αχιλλέας Νίκου και ο επιχειρηματίας τέως Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Μυσιρλής.

«Όταν έχω Στρατηγούς, Ναυάρχους και απογόνους των ….Μυρμιδόνων δίπλα μου, νιώθω άτρωτος», σχολίασε με το γνωστό του χιούμορ, ο κ. Βλαχογιάννης.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι αναφορές ΜΜΕ των Αθηνών στην προεκλογική του περιοδεία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει και την αρθρογραφία με πιο πρόσφατο άρθρο με τίτλο «Η εποχή των ΄΄θα΄΄ πέρασε» και το οποίο φιλοξενήθηκε χθες στην «Απογευματινή».

Το σημερινό .απογευματινό πρόγραμμα των περιοδειών του κ. Βλαχογιάννη, συνεχίζεται στις 6.45 στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, στις 7 στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, στις 7.30 στο Καλονέρι, στις 8 το βράδυ στην Μεγάρχη και στις 8.30 στο Διαλεχτό.