Αναγκαία η αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων

Μετά την παρέλευση του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε ανώμαλο δρόμο το οποίο διεξήχθη στο Νομό μας, για πολλοστή φορά, στο Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων του Δήμου Πύλης, αναδείχθηκε η τεράστια σημασία της ανάγκης αναβάθμισης του υπάρχοντος Αθλητικού Κέντρου.

Η αναβάθμιση του θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε ένα διεθνές κέντρο αθλητισμού και θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά αθλητικά, οικονομικά, αναπτυξιακά,  πολιτισμικά και κοινωνικά οφέλη.

Η προστιθέμενη υπεραξία που θα δημιουργήσει θα καταστήσει τον Νομό μας σημείο αναφοράς για μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διεθνείς διοργανώσεις, και με ότι συνεπάγεται από αυτές, καθώς ο Αθλητικός  Τουρισμός, με στόχευση,  αποτελεί  «δυναμικό οικονομικό επιχειρείν»  και αναπόσπαστη συνιστώσα των  σύγχρονων  κοινωνιών.

Ο Δήμος Πύλης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να το Αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» να αναβαθμιστεί σε διεθνή πρότυπα και να αποτελέσει ένα σημαντικό αθλητικό και αναπτυξιακό έργο για τον Νομό μας.

Θανάσης Μπουλογεώργος

Μέλος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων

Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος