Αλληλεγγύη στην Καρδίτσα (και) από τους Δήμους Μετεώρων και Φαρκαδόνας

Ο Δήμος Μετεώρων σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές (Κέντρο Κοινότητας, ΚΕΠ Υγείας ) συμμετέχει στην συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους πληγέντες της πρόσφατης κακοκαιρίας στην Καρδίτσα.

Τα είδη θα συγκεντρωθούν στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Μετεώρων, στην διεύθυνση Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος) από αύριο Τετάρτη έως και την ερχόμενη Παρασκευή από τις 8.30 το πρωί έως 2.30 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, θα συγκεντρωθούν, εμφιαλωμένα νερά, μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, βρεφικές τροφές, καφές, δημητριακά, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  2432078662

Επίσης, ο Δήμος Φαρκαδόνας , προσφέρει βοήθεια και στήριξη στους κατοίκους των Δήμων και Κοινοτήτων του γειτονικού Νομού της Καρδίτσας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

 Η διοίκηση του Δήμου, σε συνεργασία με τους Προέδρους όλων των Κοινοτήτων του Δήμου, γνωστοποιούν πως ξεκινά συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας μπορεί να απευθύνεται στους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου και στα Κοινοτικά Καταστήματα όπου θα γίνει η συγκέντρωση των ειδών και στο τηλέφωνο του Αντιδημάρχου Ευάγγελου Κοσμά 6988972439.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με συνεργείο του Δήμου Φαρκαδόνας.