Ακόμη πιο κοντά η … Super League 2

Την ομάδα του Ασπρόπυργου υποδέχθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα με το … «τρίποντο» να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που αναζητούσε η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα ώστε σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει τους τουλάχιστον 5 βαθμούς διαφορά στην βαθμολογία της Football League.

Η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, είχε να αντιμετωπίσει και τον …αήττητο απέναντι της Γιώργο Βαζάκα που είχε 10 παιχνίδια χωρίς να χάσει απέναντι στον Α.Ο. Τρίκαλα…

Στο 18΄ η κεφαλιά του Σανδραβέλη, έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 25΄ το σουτ του Τσίπρα έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 37΄η μπάλα και πάλι άουτ σε σουτ του Οικονομόπουλου, ενώ στο 42΄ο διαιτητής έδειξε «παίζετε» σε αίτημα των παιχτών του Α.Ο. Τρίκαλα για πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι με μαζική άμυνα επιχειρούσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, αλλά στο 68΄ ο Πελάεθ σημάδεψε το δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.

Α.Ο. Τρίκαλα: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Βέρτζος (32’ Γιαννίτσης), Οικονομόπουλος, Νιάρος, Τεγούσης (56΄ Πέλκας), Ριζογιάννης, Πελάεθ, Λώττας, Τσίπρας, Σταματής (83’ Παπαγεωργίου).