Αισιοδοξία Σιμορέλη για αλλαγή Κυβέρνησης

Στον Βυτουμά, στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Νικολάου του Πρωτομάρτυρος, παραβρέθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίκο Γκόβαρη, προτού αναχωρήσει για προγραμματισμένη του ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας, όπου συνομίλησε με τον Διοικητή κ. Παπαγεωργίου και κατόπιν είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Μπαταβάνη και Μέλη του Σωματείου Εμπόρων Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων Ν. Τρικάλων ,όπου του παρέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία» βρέθηκε και στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Πύλη, ενώ σε Πηγή, Λυγαριά, Γόμφους, Φωτεινό, Ασπροκκλησιά ,Γάβρο, Άγιο Δημήτριο, Ελευθεροχώρι και Φήκη σε συζητήσεις με τους πολίτες, ανέλυσε τις θέσεις του προγράμματος του κόμματος «για να ηττηθεί η Κυβέρνηση και η πολιτική Μητσοτάκη και να έρθει με το νέο ΄΄Συμβόλαιο Αλλαγής΄΄, αλλαγή με δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη, δημοκρατία.

Σήμερα Τετάρτη στις 8.30 το βράδυ, ο κ. Σιμορέλης θα βρεθεί στην Οιχαλία, ενώ δηλώνει αισιόδοξος ότι στις 21 Μαϊου, οι πολίτες θα δώσουν εντολή αλλαγής Κυβέρνησης.