Αγώνας για την εκλογική αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Την αναγκαιότητα εξασφάλισης της αυτοδυναμίας της Ν.Δ., «προκειμένου η νέα 4ετία να κυλήσει ομαλά και η υλοποίηση του προγράμματος να προωθηθεί χωρίς αναταράξεις και αποπροσανατολισμούς», ζητά η Κατερίνα Παπακώστα, στις νέες προεκλογικές της περιοδείες.

Η Υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων, συναντήθηκε με κατοίκους και ζήτησε εκ νέου την επιβεβαίωση της στήριξης προς την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσω της ψήφου της 25ης Ιουνίου.

«Όπως, δήλωσε και ο Πρόεδρος της Ν.Δ,. η νέα εκλογική αναμέτρηση, ξεκινάει για όλους από το μηδέν, για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάσει κανείς και να προσέλθουμε όλοι ξανά στις κάλπες για να επισφραγίσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαϊου», τόνισε η κ. Παπακώστα που κρούοντας τον κώδωνα κινδύνου, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κομμάτων της αντιπολίτευσης «να προσελκύσουν ψηφοφόρους, διαδίδοντας ανακρίβειες αναφορικά με το πρόγραμμα της Ν.Δ.», σχολιάζοντας μάλιστα τις επανειλημμένες αστοχίες των στελεχών τόσο του ΠαΣοΚ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις τους αναφορικά με τις προθέσεις των 2 παρατάξεων για τις υπερφορολογήσεις και όχι μόνο.

«Η κάλπη της 21ης Μαΐου,  καταδίκασε τις κρυφές ατζέντες, τα fake news, την λασπολογία και τις λαϊκιστικές πρακτικές που δεν θεμελιώνουν στρατηγικές πολιτικές που αρμόζουν σε αυτοδύναμες Κυβερνήσεις Ευρωπαϊκών κρατών», δήλωσε η Υποψήφια Βουλευτής, διευκρινίζοντας, πως «ο πήχης της αυτοδυναμίας ανεβαίνει όσο αυξάνεται ο αριθμός των κομμάτων που διεκδικούν την είσοδο τους στη Βουλή. Αν τον Μάιο ήταν σημαντική η ψήφος για να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους μάχονται ενάντια στην πρόοδο και την ανάπτυξη αυτής της χώρας, η ψήφος του Ιουνίου είναι ανάγκη επιτακτική και απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση».

Στην λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Καλαμπάκας, η Κατερίνα Παπακώστα, ευχαρίστησε  δια ζώσης τους εμπόρους και τους ιδιοκτήτες των τοπικών επιχειρήσεων για την στήριξη τους στις εκλογές του Μαΐου, αλλά και για να συζητήσει μαζί τους για την επόμενη μέρα των εκλογών του Ιουνίου και την κρισιμότητα της δεύτερης ψηφοφορίας για το μέλλον της χώρας.

«Η νίκη που καταφέραμε χάρη στην δική σας στήριξη μας δίνει σίγουρα μεγάλη ικανοποίηση και μας γεμίζει, ταυτόχρονα, με μια μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι, όμως, αρκετή για να επισφραγίσει την τελική επιλογή της Κυβέρνησης. Για αυτό και κανένας δεν πρέπει να επαναπαυθεί. Στις 25 Ιουνίου, θα πρέπει ξανά, όλοι μαζί, να ΄΄κλειδώσουμε΄΄ το εκλογικό αποτέλεσμα, επιλέγοντας αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Ν.Δ», τόνισε η κ. Παπακώστα.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δροσερού, της Μουριάς, της Λυγαριάς, αλλά και του Παλιομονάστηρου, η κ. Παπακώστα δέχθηκε εγκάρδια υποδοχή και ανέφερε πως «Από άκρη σε άκρη ο Νομός μας, έκανε την πιο ασφαλή επιλογή για προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας στην χώρα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου, αλλά και στα στελέχη του.

Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να εξασφαλίσουμε πως αυτή η επιλογή θα επικρατήσει και στην επόμενη κάλπη, αλλά και πως θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την εκπροσώπηση της Ν.Δ. στον τόπο μας», παρακινώντας τους πολίτες να μην επηρεαστούν από το προηγούμενο εκλογικό αποτέλεσμα και να ψηφίσουν στις 25 Ιουνίου με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα

Οι περιοδείες της Υποψήφιας Βουλευτή θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου, με στόχο όπως δηλώνει «να διασφαλιστεί το εκλογικό αποτέλεσμα που έδειξαν οι κάλπες του Μαΐου και να ενισχυθεί με ακόμα περισσότερους Τρικαλινούς, οι οποίοι παρέμεναν αναποφάσιστοι ή απείχαν από την προηγούμενη ψηφοφορία».