Αδιάκοπη προσπάθεια για την εκλογική νίκη της Ν.Δ.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αγιόφυλλο, Θεοτόκο, Αχλαδέα, Ασπροκλησσιά, Γαύρο, Σκεπάρι και Βλαχάβα, συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του Θανάση Λιούτα.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. εισέπραξε θερμή υποδοχή από κατοίκους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του στέλνοντας μήνυμα εκλογικής στήριξης του, αναγνωρίζοντας την διαρκή προσπάθεια του επί 4 χρόνια ως Βουλευτής για κάθε τους ζήτημα και πως η επόμενη μέρα των εκλογών θα τον βρει και πάλι στο πλευρό τους.

Η κοινοβουλευτική πορεία του κ. Λιούτα, με ξεκάθαρες, ουσιαστικές και κρυστάλλινες θέσεις και όχι με κενές υποσχέσεις, επιβραβεύτηκε και στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Αύρας και της Βασιλικής

«Οι κρίσεις που κλήθηκε η χώρα να αντιμετωπίσει δημιούργησαν συνέπειες για τους παραγωγούς μας. Απέναντι σε αυτό οι ενισχύσεις που δόθηκαν αποτέλεσαν μια σημαντική βοήθεια, ενίσχυσης του εισοδήματος και της ρευστότητας των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας. Στον αγώνα αυτό, με δύναμη το παρών έδωσα, δίνω και θα δίνω», ανέφερε ο κ. Λιούτας, που με επιμονή και στόχευση ζητούσε την επιτάχυνση της καταβολής των ενισχύσεων και της συμπερίληψης των παραγωγών, κάτι που το αναγνωρίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.

Ο κ. Λιούτας κάλεσε τους παραγωγούς οι οποίοι υπέστησαν ζημιές λόγω των πρόσφατων έντονων πλημμυρικών φαινομένων, να κάνουν άμεσα αίτηση στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις λόγω πλημμύρας και ο ίδιος, ζήτησε από τους αρμόδιους να αξιολογηθούν γρήγορα οι αιτήσεις αυτές από τον ΕΛΓΑ να γίνει ο έλεγχος και το ταχύτερο δυνατό να δοθούν οι αποζημιώσεις.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, είχε συνάντηση και με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση όπου κυριάρχησαν θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της Δικαιοσύνης αλλά και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Ο κ. Λιούτας, βρέθηκε όπως ήταν φυσικό στην υποδοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα, ενώ αύριο Παρασκευή στις 9.30 το πρωί, θα επισκεφθεί την λαϊκή αγορά της Πύλης στις 11 το Αστυνομικό Τμήμα, στις 11.30 το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και στις 12 το μεσημέρι το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Το απόγευμα, θα περιοδεύσει σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα στις 6 στον Πετρόπορο, στις 6.30 στην Παναγίτσα, στις 7 στο Αχλαδοχώρι στις 7.30 στην Κρήνη και στις 8 το βράδυ στο Γριζάνο.