«13άρι» στην Θεσσαλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμοδίου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 13 νέα κρούσματα «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα 5 στην περιοχή της Λάρισας (2 αποτελούν στενές επαφές παλαιότερου κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, 2 ακόμη δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης ενώ 1 επέστρεψε από παραθερισμό σε γειτονική περιοχή), 5 στην περιοχή της Καρδίτσας (3 αποτελούν στενές επαφές παλαιότερων κρουσμάτων και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 2 προσήλθαν στο Νοσοκομείο Καρδίτσας μετά από συμπτωματολογία).

Από 1 κρούσμα καταγράφηκε στην περιοχή των Τρικάλων (Έλληνας του Εξωτερικού που επέστρεψε μετά από παραθερισμό σε άλλη γεωγραφική περιοχή. Το κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης), στην περιοχή της Μαγνησίας (στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος) και 1 στην Σκιάθο (προσέλευση στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου μετά από συμπτωματολογία και δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης).