12ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ: Ένα πολύ σημαντικό Συνέδριο για το αύριο της Ελλάδας

Σήμερα ξεκινούν οι εργασίες του 12ου τακτικού Συνεδρίου της Ν.Δ, με τίτλο: «Ελλάδα Μπορούμε», το οποίο έχει βαρύνουσα σημασία, ενόψει των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων του 2019.

Στο Συνέδριό μας, με τον θεσμικά επίσημο και πανηγυρικό τρόπο, θα μιλήσουμε για τις αρχές της Ν.Δ, οι οποίες διαχρονικά αναφέρονται στην δημοκρατία, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Στο Συνέδριό μας, με τον πλέον επίσημο και πανηγυρικό τρόπο, θα μιλήσουμε και για τους βασικούς άξονες της πολιτικής της ΝΔ και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία θα επιδιωχθεί η διαμόρφωση μιας νέας οικονομικής πραγματικότητας στην Ελλάδα και βασικά μια πολύ καλύτερη ημέρα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Εν μέσω, πραγματικά, ανυπόφορων αποκαλύψεων, αναφορικά με τη διαπλοκή του «Μαξίμου» και της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εμείς αποδεικνύουμε, και μοιραζόμαστε με όλη την Ελληνική κοινωνία, το γεγονός, ότι η Ν.Δ αποτελεί την υγιή, δημοκρατική, σύγχρονη και αποτελεσματική πολιτική δύναμη, που μόνο αυτή, μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μπροστά.

Το Συνέδριό μας πραγματοποιείται την επομένη των αποκαλύψεων, αναφορικά με την τουλάχιστον «μυστήρια» δράση του Πετσίτη, την τουλάχιστον άστοχη επιλογή της Βασιλικής Θάνου, να είναι η επόμενη
Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αναφορικά με τις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Ζάεφ, για τις οποίες η ίδια η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «έστρωσε» τον δρόμο.

Το Συνέδριό μας πραγματοποιείται, εν μέσω των συνεχιζόμενων κυβερνητικών deal, ανάμεσα στον Τσίπρα και τον Καμμένο, αναφορικά με το έως πότε θα στηρίξει ο δεύτερος την τωρινή Κυβέρνηση.

Η Ν.Δ, όμως, με πραγματική αίσθηση ευθύνης για την πορεία και το μέλλον της χώρας μας, με πραγματική αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πολιτική αυτή ανωμαλία.

Η Ν.Δ προσέρχεται ενωμένη και δυνατή στο Συνέδριό της, για να παρουσιάσει τις θέσεις και τις λύσεις για την επόμενη μέρα.