Τα μηνύματα από την εκπομπή άσχημων μυρωδιών του σώματος

Οι άσχημες μυρωδιές που εκπέμπει το σώμα στέλνουν «μηνύματα» ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στον οργανισμό.

Κακοσμία στόματος

Η κακή αναπνοή το πρωί είναι φυσιολογική. Τις περισσότερες φορές, το βούρτσισμα των δοντιών είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από την κακή αναπνοή. Αν, όμως, η κακοσμία επιμένει, τότε μπορεί να προέρχεται από το έντερό σας, πιθανότατα από έλλειψη γαστρικών υγρών.

Η δύσοσμη αναπνοή που διαρκεί πολύ καιρό σημαίνει ότι μπορεί να έχουν αναπτυχθεί πολλά βακτήρια στα ούλα σας, αλλά και κάποια μόλυνση της περιοχής.

                                 Μυρωδιά από τον κόλπο

Η μυρωδιά στην περιοχή είναι τελείως φυσιολογική, αλλά πρέπει να μιλήσετε στον γιατρό αν γίνει έντονη, ή μυρίζει σαν ψάρι. Μπορεί να είναι σημάδι βακτηριακής κολπίτιδας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη μυρωδιά και εκκρίσεις, ειδικά μετά το σεξ.

                                Ούρα που μυρίζουν υπερβολικά έντονα

Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω κακής υγείας του εντέρου, όπως και στην περίπτωση της κακής αναπνοής, αλλά αν παρατηρήσετε ταυτόχρονα και ιδιαίτερα δύσοσμη εφίδρωση, τότε αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός σας αποβάλλει πολλές τοξίνες.

Οι άνθρωποι με υπερθυρεοειδισμό μπορεί να ιδρώνουν υπερβολικά, με αποτέλεσμα η κακοσμία του σώματος να είναι χειρότερη.

Εσωτερικά προβλήματα υγείας μπορεί να προκαλέσουν τις μυρωδιές και πολλές φορές μπορεί να είναι ιδιαίτερα σοβαρά, όπως παθήσεις των νεφρών και του ήπατος.